Ny leverandør: Christeyns

Møt Christeyns - en leverandør av innovative og bærekraftige rengjøringsløsninger.

Christeyns er en global aktør innenfor produksjon og leveranse av innovative og bærekraftige rengjøringsløsninger for en rekke bransjer, inkludert helsevesenet, matproduksjon, og hotell- og restaurantindustrien. Selskapet er kjent for å kombinere teknologi og forskning for å utvikle produkter som er effektive, trygge og miljøvennlige.

Green'r er en av Christeyns mest populære og bærekraftige rengjøringsløsninger. Green'r består av biologisk nedbrytbare ingredienser og er derfor mer skånsom mot både miljøet og mennesker. Produktet er utviklet med fokus på å minimere bruken av farlige kjemikalier og å fremme gjenbruk og resirkulering av emballasje.

Green'r kan brukes til rengjøring av en rekke overflater, inkludert gulv, vegger, tekstiler og sanitære områder. Produktet er sertifisert av EU-blomsten, som er en anerkjent miljøsertifisering i Europa. Ved å velge Green'r kan bedrifter og organisasjoner redusere sin miljøbelastning samtidig som de opprettholder høy rengjøringsstandard.

 

 

                                                                                                                                                  Green´R logo.jpg

Green'r er en bærekraftig og effektiv rengjøringsløsning fra Christeyns som bidrar til å redusere miljøbelastningen og forbedre arbeidsmiljøet. Produktet er utviklet med fokus på å minimere bruken av farlige kjemikalier og å fremme gjenbruk og resirkulering av emballasje.

Green'r består av biologisk nedbrytbare ingredienser og er derfor mer skånsom mot både miljøet og mennesker. Produktet kan brukes til rengjøring av en rekke overflater, inkludert gulv, vegger, tekstiler og sanitære områder. Green'r er sertifisert av EU-blomsten, som er en anerkjent miljøsertifisering i Europa. Ved å velge Green'r kan bedrifter og organisasjoner redusere sin miljøbelastning samtidig som de opprettholder høy rengjøringsstandard.


Siste innlegg

i-mop - en revolusjonerende, fleksibel og kraftfull rengjøringsmaskin

i-mop - en revolusjonerende, fleksibel og kraftfull rengjøringsmaskin

En ny måte å tenke renhold på!
Som den første av sitt slag løser i-mop utfordringene med gulvrengjøringssystemer ved å...